Jazz it Up van de Hooydamhoeve.

We hebben een mooie zwarte reu voor Roos gevonden; Jazz it Up van de Hooydamhoeve. Een reu van het type Dual Purpose. De “Dual” labrador is een niet zo zwaar gebouwde labrador,het is een combinatie van fieldtrial(slanke,100%,werkgefokte labrador)en standaard labrador. Dual gefokte labradors zijn vaak intelligenter beter luisterend maar toch ook hele lieve aanhankelijke huishonden waar je eventueel allerlei activiteiten mee kan doen op een sportief niveau zoals :gehoorzaamheid , behendigheid,jachthonden-of apporteersport of gewoon wat vaker fijn wandelen. Jazz it Upp voldoet aan alle gezondheidsuitslagen. Uit deze combinatie zullen zowel blonde als zwarte nakomelingen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *