Varkens

Varkens 

RAS vlees, buiten gewoon goed vlees

De varkens (zeugen) zijn van het ras Piétrain of TEMPO, dit is een Belgisch varkensras. Een echt vleesvarken. De varkens worden diervriendelijk gehouden op stro, tijdens het voorjaar en in de zomer scharrelen ze buiten, graven, spelen en dollen in een ruime omgeving. De varkens verblijven bij ons een half jaar. Ze worden 2 maal daags gevoerd met krachtbrokken, gekookte aardappelen. Zo produceren we vlees van hoge en malse kwaliteit. We hebben  vanaf maart tot en met november varkens. We kopen zelf onze varkens in.

Onze varkens hebben bij ons een goed leven.

Vleespakketten:

Wij zijn op en top gemotiveerd om u kwaliteits vlees aan te bieden. Dat houd in als er een varken geslacht wordt, deze wordt verdeeld door tweeën, dit houdt in een half varken. Het verse vlees wordt klaargemaakt door de slager en voorzien van opschrift en moet alleen nog naar uw eigen hoeveelheid worden ingepakt voor Uw diepvries.
Een vleespakket bestaat uit varkenshaasje, schnitzels, filetlapje, schouderkarbonade, ribkarbonade, speklapjes, vet spek, gehakt, ribbetjes, lever, hiel, hamlapjes, varkenslapjes en varkenspootje.


Wenst u een diepvriespakket dan is dit door ons vacuum verpakt in porties voor 2 personen, dit pakket is tegen meerprijs.


Een vleespakket van een half varken bestaat uit: 

Heeft u interesse in verse worst en/of zult; geef het aan.

De kosten voor een half varken zijn € 6,50 -/per kg. Vacuum verpakt € 7,50- /per kg.
Gewicht half varken is ong. 45 kg. De slager is bereid om een half varken te verdelen in 3 gelijke kratten vlees. U heeft dan 1/3 van een varken wat besteld kan worden, dit is een pakket tussen 10-15 kg.

Heeft u interesse in bovenstaande, kom een kijkje nemen op onze kleinschalige boerderij. Zie met uw eigen ogen hoe onze varkens leven. 
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: contact