Runderen

Runderen 

RAS vlees, buiten gewoon goed vlees

Wij hebben een kleinschalige vleesveehouderij , luxe runderen en scharrelvarkens. De dikbilstieren zijn van het luxe ras  Verbeterd Roodbont. Ze worden diervriendelijk gehouden op stro, in het voorjaar en de zomer lopen ze in de wei. De stieren verblijven ongeveer anderhalf jaar op ons bedrijf. Ze worden 2 maal daags vers gevoerd met  producten zoals snijmaïs, aardappelen, hooi,  en de nodige krachtvoeders. Om zo vlees te produceren van een hoge en malse kwaliteit. We kopen onze dieren zelf in, zo zijn wij het hele jaar op zoek naar jonge stieren voor de mesterij.

Onze dikbillen hebben bij ons een goed leven

Vleespakketten:

Wij zijn op en top gemotiveerd om u een kwaliteits vleespakket aan te bieden. Dat houd in als er een stier geslacht wordt, deze wordt verdeeld over alle pakketten, zodat U van elk vleessoort een deel krijgt, in een verhouding zoals die aan een rund heeft gezeten. We leveren rundvleespakketten aan consumenten. Voor onze klanten laten we een ambachtelijke slager gemengde vleespakketten samenstellen vanaf ongeveer 10 kg. Bij de slager worden ze voorzien van opschrift en moet alleen nog naar uw eigen hoeveelheid worden ingepakt voor Uw diepvries.

Bij ons koop U mals vlees met veel smaak van een gezond rund en een bijzonder bedrijf.

Wenst u een diepvriespakket dan is dit door ons vacuüm verpakt in porties voor 2 personen, dit pakket is tegen meerprijs

Een vleespakket bestaat uit:

Biefstuk van de haas, Kogelbiefstuk , Biefstuk ,Tartaar , Rosbief, Baklappen, Lendelappen, Riblap, Magere runderlappen, sucadelappen,  Doorregen lappen, sucadelappen, mergpijpje, schenkel, rundergehakt

Heeft u interesse in een rundertong en/of ossenstaart; geef het aan. Bij interesse ook hondenbotten.

De kosten voor een gesorteerd vleespakket zijn € 14,50/per kg.
De kosten voor een vacuüm verpakt vleespakket zijn € 16,50/per kg.

Heeft u interesse in bovenstaande, kom een kijkje nemen op onze kleinschalige boerderij. Zie met u eigen ogen hoe onze dieren leven.
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.