Kato (Nora’s Kato van de Rashoeve)

Onze labradors 

Kato (Nora’s Kato van de Rashoeve)

Naam: Nora’s Kato van de Rashoeve
Roepnaam: Kato
Geb. Datum: 02-05-2015
Kleur: zwart

Onze ondeugende jongste telg is inmiddels een heerlijke labrador van 4 jaartjes jong, met haar ondeugende streken. Ze verzamelt graag stokken, hoe groter hoe stoerder. Spelen met haar moeder en tante Roos is en blijft een uitdaging. Het laatste anderhalf jaar is haar passie jachttraining, van clubdiplomadagen tot SJP’s, en workingtests, apporteren van dummies, konijntjes, kraaien en eendjes, alles apporteert ze moeiteloos.
Achter de katten en kippen aanrennen op het erf blijft leuk. Thuis is Tim haar grote vriend. Voor Kato geldt maar 1 ding; het leven is 1 groot feest. Haar motto is Leef en geniet! 

Kato heeft al diverse certificaten op zak: puppy certificaat, basis opvoeding certificaat en opvoeding gevorderd certificaat, Masterclass 1, 2 en 3 met goed gevolg afgerond. Daarnaast heeft ze een B en C diploma van de jacht, een SJP-C en diverse workingtests gedaan.

Ze is nu volop in training voor haar gevorderde jacht B diploma. Op dit moment doet ze het wat rustiger aan ivm haar zwangerschap en moederschap. 

Gezondheid:
HD en ED vrij. 
ECVO Oogonderzoek Voorlopig vrij (tot 28-06-2020).
DNA Profiel: CNM vrij; DM vrij, EIC vrij, PRCD-PRA vrij; OSD vrij, SD vrij, HNPK drager.

Exterieur:
Meerdere shows met een Zeer goed.